Stämning

Tänk att det har gått 3 år sedan den senaste Bingsjöstämman ägde rum. Rätt galet när man tänker på det egentligen. Hur har man orkat med att vara ifrån det här så länge? Konstigt – eller tragiskt – nog så har det gått så långt så att man nästan vant sig av med allt vad offentliga evenemang heter.

Och så är det nog nästan med allt här i livet. Saker och ting behöver underhållas för att hålla sig vid liv. Annars falnar det och dör ut.

Det här är ett dilemma som jag upplever att man blir alltmer påmind om ju längre man lever. Allt behöver gödas och skördas för att på något sätt hålla sig vid liv.

Du lär träna om du vill att din kropp ska fortsätta fungera hyfsat. Det går inte att bara släppa ner garden och tro att livet inte kommer att slå tillbaka. Livet slår alltid tillbaka. På ett eller annat sätt. Vare sig man vill det eller inte.

Jag kan ibland känna att jag tappade något under coronan. Något som jag inte riktigt kan sätta fingret på. Men det är på nåt vis som att jag tappade en del av det där lustfyllda drivet. Ett driv som kändes hur naturligt och enkelt som helst de flesta av dagar. Ja nästan som en självklarhet rentutav.

Ett tag så gick det så långt så att det kändes som att hela livet hade kastats in i en torktumlare och slungats runt till en oigenkännlighet. En overklighet.

Tack och lov så känns det som att det som vid den tiden någonstans gick förlorat inom en sakta men säkert håller på att kravla sig tillbaka upp till ytan igen. En Daniel version 2.0 kanske?! En uppdaterad variant som vill ännu mer. Ja det hade sannerligen varit något det.

Bara känslan kring tanken på att det nu faktiskt är fullt möjligt att göra saker under hyfsat normala förhållanden igen känns helt fantastisk. Friheten i att få drömma sig bort för en stund. Och friheten i att kunna planera inför vad som komma skall. Underbart känns det.. Hoppas bara inte att underbart är kort denna gång..

Skål för nykterheten!

Publicerad av dalablues

Livet i Dalarna.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: