Vecka tjugosex

Då var en ny vecka här igen. Och man börjar så smått att skönja en välbehövlig semester bakom krönet. Några veckors jobb till. Men sen så! Då blir det till att ta sig an det goda här i livet. God mat, dryck och trevligt folk.

Den första anhalten ser ut att bli dansbandsveckan i Malung. Satan i gatan vad man har saknat den folkfesten under dessa år av covidstyre. Ju närmare man kommer v.29 desto mer påminns man om hur mycket roligt man har haft däruppe genom åren då det begav sig. Så den glada veckan ser jag då sannerligen fram emot väldigt mycket.

Men det är några veckor kvar dit. Så fram tills dess så blir det nog till att försöka hålla sig hyfsat på banan i alla fall. Man är ju inte 23 längre direkt. Och en veckas folkfest av detta slag kan bryta ner de flesta åldermän när allt ställs på sin absoluta spets.

Jag har lyckats hålla igång träningen bra här under den första sommarmånaden. Och så vill jag helst att det ska fortsätta i några veckor till i alla fall. Sen kanske man kan unna sig själv en liten paus.

Det blir ungefär 3-4 pass kroppsviktsträning i veckan, plus simning och lite annat. Så man får vara nöjd. Det har ju trots allt varit lite festligheter och så i och med midsommar och juni i största allmänhet. Så man har hållit igång bra måste jag säga.

Gör sista arbetspasset för den här veckan i skrivande stund. Så det ska bli väldigt skönt med några dagars ledighet nu. Umgås med dotra, softa loss och inte ha alltför höga ambitioner. Med lite tur så kanske man kan få in några soltimmar på någon fin badplats i trakten också. Väderprognosen ser dock inte alltför lovande ut. Men det där kan ju komma att ändras fort. Så jag håller tummarna. Nu ska jag försöka se färdigt Black hawk down innan det är dags att knyta sig.

Skål för nykterheten!

Publicerad av dalablues

Livet i Dalarna.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: