Snälla juni lämna mig inte

Du kan få halva mitt liv. Eller ännu mer om du så bara vill. Ta hela mig. Ja ta hela mig med dig om det så är min enda chans till att ha dig nära. Lämna mig bara inte kvar här utan dig igen. Stanna! Snälla!!

Jag ber på mina bara knän. Kräver din närvaro i mitt liv. 365 dagar om året. Please!!!

En månad som försvinner alltför fort..

Tänk om det ändå kunde få vara såhär ljust och skört ute i åtminstone några månader till. Vid första tanken så känns min önskan ganska så självklar. Men när jag väljer att ägna lite mer tid åt tanken, när jag tänker lite längre och djupare på det här med att få denna önskan igenom, så undrar jag om den här skörheten som juni besitter eventuellt skulle förvandlas till något annat om hon fick tid till att stanna kvar längre? Kanske så skulle juni då helt enkelt inte kännas fullt lika betydelsefull längre?

Kanske så skulle hon rentutav förvandlas till en slags passé?.. En slentrian som man kanske skulle komma att tröttna på? Skulle det t o m kunna gå så långt så att juni blev till en illa varslande långtråkighet? En utnött kärlekshistoria?

Nej nej nej! och åter NEJ! Jag skulle lättare än något annat här på jorden kunna tänka mig att ha juni hos mig året om. Inget snack om den saken! Hon är välkommen alla 8 dagar i veckan. Därmed basta!

Allt är inte logiskt här i livet..

Jag skulle ju då kunna simma varje morgon. Och äta frukost utomhus varje morgon. Slippa långkalsongerna (dvs inte halvt behöva frysa ihjäl). Känna dofterna från hägg och syrén varje dag. Inte behöva byta däck på biluslingen. Känna värmen från solen. Slippa jaga D-vitamininjektioner. Slippa den kalla snön. Inte nödvändigtvis behöva resa till andra sidan jorden (typ) för att få en glimt av solen osv osv osv i all oändlighet. För så känns det. Att fördelarna är otaliga. Och nackdelarna ytterst få.

Men mina drömmar har ofta en tendens till att aldrig slå in. Så jag säger som Ronny Eriksson: Det är lika bra att sluta drömma. Det går åt helvete i alla fall!

Skål för nykterheten!

Publicerad av dalablues

Livet i Dalarna.

3 reaktioner till “Snälla juni lämna mig inte

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: