Bryggan på plats

De senaste veckorna så har jag otåligt gått runt och väntat på att sommarvärmen någon gång ska infinna sig. Jag har på grund av detta även börjat fundera alltmer på när favoritbryggorna runt Falun eventuellt kan tänkas komma på plats.

Så i lördags så bestämde jag mig för att utforska detta på lite närmare håll. Efter helgens första arbetspass så tog jag mig nämligen en liten stärkande promenad bort till smultronstället gullnäsgården.

Jag gillar verkligen bryggan som de brukar placera ut där sommartid. Men för två veckor sedan då jag senast svängde förbi så var det ännu ingen badbrygga på plats.

Men nu så hade den faktiskt äntligen kommit i. Så den enda och riktigt vettiga ursäkten för att inte vara mer regelbunden när det kommer till det här med att bada är väl att temperaturen uppe på land fortfarande fortsätter att svika en. Vart har den där efterlängtade sommarvärmen tagit vägen egentligen?


Den här veckan så ska jag ut och jobba in lite tid på min andra enhet. Det känns kul. Få se lite annat än den vanliga lunken för en dag. Jag känner mig dock något ringrostig i och med att jag inte varit där sedan i påskas. Men är det så här kommunen vill ha det, så är det väl så.

Det känns som att det är ganska så mycket stiltje i livet annars. Men det blir väl lätt så när de mest sevärda fotbollsligorna tagit slut, plus att man mestadels har spenderat sina dagar på jobbet den senaste tiden antar jag. Så nu får gärna sommaren börja ta fart på allvar så att man slipper gå åt av allmän tristess och hårt arbete.

Men jag ska inte bara gnälla.. Nej då.. Mycket kunde ha varit värre.. Efter en helg fullspäckad med jobb så ska det bli riktigt skönt att äntligen få vara lite ledig imorgon. Nu är det bara att hålla tummarna för att kroppen kan komma ner i varv såpass så att det blir en god natts sömn på det också. För det känns som att både min kropp och knopp är i stort behov av det. Vi höres..

Godnatt!

Publicerad av dalablues

Livet i Dalarna.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: