Mellan hägg och syren

Det här är den bästa tiden på året. Och man får nästan lust att gå runt och sjunga ’vår bästa tid är nu’ till var människa man möter. Eller ja.. Nästan i alla fall.. Om man hade tömt i sig ett par vinare och känt sig lite extra glad i livet så kanske det faktiskt hade blivit så.

Tidig morgon i Falun..

Men nä. Någon måtta får det vara. Så kul ska jag inte ha det. Det får helt enkelt räcka med ett glas per kväll – de kvällar man dricker – nu. När hälsan ska prioriteras så gäller det att dricka med något slags förstånd i alla fall. Men attans vad gott det är med rödvin. Det är som jag brukar säga: rödvin är och förblir blodomloppets ömsinta tangokavaljer.

Nu blev det ju inte så mycket tango av torsdagskvällen med endast ett litet glas innanför västen. Men en liten föraning av ett danssteg blev det åtminstone. Och det får ju anses som bättre än inget steg alls.

I morse så var det åter träning på agendan. Efter att ha ägnat torsdagen åt promenader och lugn cykling så kände jag att benen var redo för nåt lite mer utmanande. Så burpees och utfall fick det bli. Burpeesen har känts lite väl tunga och jobbiga sedan jag hade min lilla ’elvisvecka’. Men som man bäddar får man ligga.

Helvetesövningen..

Livet och formen börjar dock sakta att räta ut sig till någon form av normaltillstånd i alla fall. Så det går – även om det går sakta – åt rätt håll. Men satan vad den där ohälsosamma veckan slet ut mig. Helsike alltså!

Nu ligger hälsofokuset alltmer på den stora midsommarhelgen. Jag ska försöka att nå någon slags form fram tills dess har jag tänkt. Och då förhoppningsvis inte en rund sådan. Lite bar über kanske man vill ha mellan snapsarna ändå. I alla fall om det nu mot all förmodan skulle bli ett såpass fint väder så att man skulle få för sig att vilja gå ner till sjön för att få bort sanden mellan tårna. Vi får väl se.

Fest lär det hur som helst bli. Det är då ett som är säkert. Dock något oklart hur det exakta upplägget ser ut just nu. Men det där brukar ha en förmåga att lösa sig av sig självt. Så jag är inte det minsta orolig.

Knappt en månad kvar..

Idag så är det jobb som gäller. Och det kan nog vara lika så bra det med tanke på vädret som råder utanför. Det bara regnar och regnar.

De senaste dagarna har verkligen blandat och gett när det kommer till väder. Förmiddagarna har i stort sett varit fina hela veckan. Men sedan framåt eftermiddagarna så har vädret bara blivit sämre. Den där riktiga sommarvärmen vill inte riktigt bryta igenom känns det som. Men den kommer nog så småningom.. Så det är bara att vänta och se och låta det välbehövliga regnet göra sitt. Nä nu måste jag ta och jobba lite. Så att man rår någon slags bot på den rådande inflationen.

Skål för nykterheten!

Publicerad av dalablues

Livet i Dalarna.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: