Syttende mai

Klockan 05:14 i morse – läs igår – så lämnade jag Falun och Dalarna bakom mig. Detta för att göra resan som jag så länge drömt om att få göra. När jag skriver detta så är jag nämligen på väg söderut mot nya mål och ytterligare ’bucket lists-avskrivningar’ (det där lät det).

Jo men visst är det så.. Hela den långa och kringelikrokiga vägen till Norge har jag tagit mig. Och nog för att jag har varit här (jag passerade faktiskt precis gränsen) mangen ganger førr, så har jag aldrig tidigare fått chansen till att få uppleva Norge ‘In their finest hour’ (eller från ’sin bästa sida’ om man så hellre vill) väl på plats.

Kommer till å bli morsomt detta..

Men i år så har jag äntligen fått chansen till att vara med ända från början. Så nu jäklar ’syttende mai’, here I come!

Tanken var ju att dra hit redan år 2020. Men då kom ju som bekant partydödarnas stora partydödare covid-19 och lade sin blöta filt över allt vad fest innebär. Så det hejle fick helt enkelt skjutas på framtiden. Eller ja.. fram tills nu då.. Så nu jäklar blir det till å festa till det av bara helvete!

Dan före dan.. Det är ju av stor vikt att bygga en stabil grund om det här med syttende mai ska gå vägen..

Jag hinner tyvärr inte skriva så mycket mer just nu eftersom att det börjar bli dags att kliva av tåget och bege sig ut (eller rättare sagt in) i dimman.. Men på instagram så lär det säkert dyka upp fler grejer längs resans gång..

Skål för nykterheten!

Publicerad av dalablues

Livet i Dalarna.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: