Livet rullar vidare

Veckorna rullar på, och så även livet. Redan är vi inne i en majmånad som – till en början i alla fall – mest verkar vilja blåsa en av banan. Fy helsike vilka vindar man har fått slåss med de senaste dagarna..

Annars så finns det i inte så mycket att klaga på egentligen. Livet levs och frodas med allt vad det innebär.

Jag satt i bilen häromdagen och funderade på om det här med ’vin, kvinnor och sång’ någonsin kommer att vara något för herrarna i Club de vinos? Kanske är vi när allt kommer omkring helt enkelt inte de typerna av vindrickare.. Kanske så är vi herrar av denna lilla vinklubb helt enkelt mer lämpade för att leva efter den något mer sparsmakade devisen; ’vin, vänner och sång.. Jag antar att den som lever får se..

Det blev som väntat en lyckad valborgsmässoafton i vinets tecken. Det är så otroligt trevligt att få ägna en hel dag åt god mat och dryck i goda vänners lag. Jag är verkligen en sucker när det kommer till att umgås under de förhållandena.

Likt en stor majbrasa var törsten hos värden dock något svårsläckt efter veckor av torrhet. Så det dracks av både det ena och det andra medans dagen alldeles för hastigt gled av mot kväll. Om törsten till slut blev släckt?! Ytterst tveksamt om jag ska vara ärlig..

4 stolta italienare

Förhoppningsvis så steppar maj månad snart upp. Jag börjar nämligen bli lite väl less på att springa runt i dunjacka och långkalsonger och ändå nästan frysa livet ur mig. Så kom igen nu maj! Bättre än såhär kan du!

Vecka 18 nu. Och man har så smått börjat inse att det inte står på förrän det är skolavslutningar, midsommar och allt vad det innebär. Herrejösses hur det rusar.. Man hinner inte med..

Planen för veckan är annars att fortsätta hålla i den goda träningsnivån som jag har lyckats bibehålla en tid. Och det är med en fin känsla i kroppen som den bästa perioden av badsäsongen kommer allt närmare. Jag kör på med mina burpees, hantlar och promenader. Och så länge som det känns som ett bra upplägg för kroppen så gnuggar jag på..

Cykeln har även den kommit till användning alltmer nu när vägarna äntligen börjat bli fria från grus. Och det är fint. Jag tog mig faktiskt en runda runt sjön varpan häromdagen då vädret var hyfsat. Lite blåsigt, men annars helt ok.

Jag har hittills under mina cykelturer otåligt sett att bryggornas isättning låter vänta på sig. Så det har tyvärr inte riktigt funnits något bra läge för att göra några spontana snabbdopp i varpan än. Men det är bara en tidsfråga. Snart så står man där på bryggan igen och blickar bort mot det sommargröna jungfruberget, medans kvällen stilla sänker sig över Falun..

Skål för nykterheten!

Publicerad av dalablues

Livet i Dalarna.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: