Med blicken mot valborg

Jag tog en tidig promenad i morse eftersom att jag hade svårt att somna om igen. Efter att först ha vaknat 02:35 så kände jag runt 03:40 att det inte fanns någon vettig anledning till att ligga kvar och kämpa längre. Så det var bara till att klä på sig och pallra sig ut till den tidiga aprilmorgonen.

Och jag får nog ändå lov att erkänna att jag föredrar att vakna tidigt såhär års i jämförelse med under de mörkare vintermånaderna. Då har de tidiga timmarna en tendens att kännas mer hopplösa och påtagliga än annars. Framförallt när det är riktigt kallt och bistert ute.

Vårhimmel över Gullnäs

Imorgon är det valborg. Och det ser jag verkligen fram emot då vinklubben äntligen ska se till att göra heldag av kung Carls stora dag. Det ser på förhand ut att bli en gyllene afton fylld av god mat och välsmakande viner. Så för en gångs skull så kanske man inte behöver vagga sig hungrig till sömns när natten väl går mot söndag och första maj..

Hipp hipp

För festar man, då festar man, och då festar man rejält!

Efter att ha varit någorlunda nykter under en period så har suget efter en heldag med rödvin och bubbel vuxit sig allt större den senaste tiden. Så för att inte kroppen ska få sig en alltför stor chock på lördag så valde jag att unna mig ett glas rött redan till fotbollsmatchen igår kväll.

Och med tanke på hur illa kvickt det glaset slank ner i strupen så kan jag bara konstatera att det kommer att bli en väldigt blöt valborg i år..

Skål för nykterheten!

Publicerad av dalablues

Livet i Dalarna.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: