Nu är jag ute och cyklar igen..

Så är det. Jag plockade äntligen fram stålhingsten häromdagen när jag skulle göra ett litet besök på Systembolaget. Så nu har man startat upp våren på bästa tänkbara sätt. Alkohol på kylning, och hjulen i någorlunda rullning.

Och så är det snart påsk också. Härliga tider! Nu blir det väl lite jobb och så för min del. Men det känns helt ok ändå. Jag får åtminstone en och en halv dags påskledighet att ta vara på i alla fall. Så nu hoppas jag på lite sol och värme.

Annars så har det mest varit träning och promenader som jag har lagt mitt största fokus på den här veckan när jag har fått lite tid över. Det har varit en hel del jobb den senaste tiden. Så man får vara glad för den lilla tid som blir över till annat.

Att lägga fokus på just träning och hälsa känns extra viktigt under dessa perioder då jag jobbar mycket. Jag känner framförallt att det stärker mig rent mentalt. Och det är en tillgång i ett yrke där man arbetar med att ta hand om, och stödja människor.

Ute och cyklar

Idag så står det ett 14-timmars pass på agendan.. Så nu lär jag ta och packa ihop här om det ska hinnas bli några barn gjorda innan påsk..

Glad påsk!

Publicerad av dalablues

Livet i Dalarna.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: