De fyra årstidernas månad

April är en väldigt märklig månad. Ena dagen så känns det som att badsäsongen är nära. Några dagar senare så står man och funderar på om man ska ha långkallingarna på sig under täckbyxorna eller inte.

Måtte det här vara den sista köldknäppen nu. Det här är inte kul längre. Ska det vara så in-i-h-vete svårt för vintern att ge vika? Ja men tydligen.

Vecka 14 inleddes med vinter

Men vad att göra? Det är bara å kliva på och göra det bästa av situationen. När jag skriver det här så har det redan hunnit bli torsdag. Så nu är snön från bilden ovan tack och lov endast ett minne blott..

Men det kommer mera.. Enligt SMHI så väntas det än mer snö de kommande dagarna. Rätt så mycket dessutom om man ska sätta sin tilltro till deras prognos.

Jag hoppas innerligt att de har helt fel, och att jag till helgen istället står på en brygga i ett varmt solljus någonstans, redo för årets första dopp. Men jag sätter ingen större tilltro till den visionen efter att ha beskådat Per-Eriks nederbördsrika onsdagsprognos.

För när den där karln avslutar sin prognos med sitt luriga flin.. Ja då vet man att det är någonting i görningen…

Jag anar oväder..

Igår så åkte vi upp en sväng till Tällberg med jobbet. Skönt att få komma iväg och se något annat än det ordinära ibland. Vädret gick det heller inte riktigt att klaga på.. En mycket fin dag skulle onsdagen visa sig att bli.

Fin utsikt

Den här veckan är annars ganska så lugn på jobbfronten. Så nu kan man prioritera familj, fritid, återhämtning och träning i några dagar. Och det är inte fy skam i dessa tider.

Jag börjar alltmer att känna ett sug efter att starta upp badsäsongen för året. Få lite kroppsliga chocker mellan träningspassen brukar nämligen göra mig gott.

Det kanske är ren inbillning eller placebo. Vad vet jag? Men jag upplever att min kropp rent återhämtningsmässigt mår bra av kylan från vattnet. På nåt konstigt sätt så känns det som att vattnet omfamnar och läker en utifrån och in.

Snart så..

Stegmängden för veckan passerade nyss 70000 steg.. Så nu blir det att ägna resten av kvällen åt soffrodel och återhämtning..

Godnatt!

Publicerad av dalablues

Livet i Dalarna.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: