Dags att ställa om

Sommartiden närmar sig med stormsteg. Och det känns nästan lite för bra för att vara sant att det redan har blivit dags att vrida fram klockan mot ljusare tider. På nåt vis så känns det som att det här året har gått fortare än i normala fall.

Att vi snart redan har passerat tre månader av det här året känns snudd på overkligt. Vart tog all tid vägen? Redan april?! Hur? Visst.. En del av tidstjuvandet ska absolut tillskrivas Mr Putin och hans gelikar.. Men annars då? Vem är det som har käkat upp all min tid?

Äntligen..

Visst.. jag har jobbat mycket och så. Men det är ju bara en liten del av förklaringen.. Nej jag får inte riktigt ihop det här känner jag..

Är det kanske rentutav så att någon därute sitter och ruvar på min dyrbara förlorade tid? Kan det vara så? Det känns ju inte helt omöjligt när jag tänker efter.. Framförallt med tanke på allt märkligt som sker med världen dessa dagar.

Är det inte ett transplanterat grishjärta till en människa den ena dan, så är det en ryssfejkad video med Ukrainas president Zelenskyj den nästa. Hundar som pratar, hästar som jamar. Vad är på riktigt?? I dessa dystopiska dagar så är allt fullt möjligt känns det som. Allt går att manipulera. ALLT! Är det ens jag själv som skriver detta? Who the hell knows?!?

Zelenskyj.. Eller?!?

Om det nu är så att någon smart jävel – tror du ja – sitter därute och ruvar på min förlorade tid så får denne gärna ta och lämna tillbaka den illa kvickt! För det är faktiskt inte ok att ta från andra. Putin har fel där. Fattar du inte det?!? Va?!

Hade jag varit rik på tid så hade du i bästa fall kunnat trumfa med kortet ’ta från de rika och ge till de fattiga’. Men hey! Här finns ingen rikedom. Vare sig i tid eller pengar. Så ge tillbaka min tid nu!

Eller vänta.. Du kan få uppskov till juni eller juli typ.. för då tycker jag att livet kan vara bra så trevligt och kul ibland. Men inte en dag senare! Hör du det?!! Och kom för guds skull inte dragandes med några retroaktiva gråa januaridagar är du snäll.. för de kan jag då gott vara utan..

Skål för nykterheten!

Publicerad av dalablues

Livet i Dalarna.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: