Sömnpillret fotboll

Viktig seger igår. Men den satt långt inne. Så pass långt så att jag inte orkade hålla mig vaken. Det gick liksom bara inte. Men huvudsaken är att hoppet om VM fortfarande lever.

Jag har en arbetskamrat som säger att han ofta somnar när han kollar på fotboll. Och nu förstår jag lite vad han menar. Och det kändes ju som en typisk ’sovmatch’. Lagen tog ut varandra ju längre matchen fortskred kändes det som.

Fredagskänslan

Jag kan dock inte minnas att jag somnat till en match av denna dignitet förut. Men jag antar att någon gång ska vara den första. Än är inte den sista fotbollsentusiasten född var det någon som sa.. eller var det idioten? Jag minns inte.. sak samma.. nån form av idioti går man förmodligen runt och bär på när man dedikerar så mycket tid av sitt liv till att beskåda en massa håriga män som springer runt och sparkar på en liten boll.. men man är som man är.. och det finns inte så mycket att göra åt det..

Hursomhelst så var det skönt att vakna upp till svenskt avancemang. När jag tog upp mobilen i morse så var jag rädd för att det hade gått åt skogen. Men Fellans firande snaps lugnade mig, och fick mig snabbt att inse att min känsla varit fel. Underbart!

Medans jag sov..

Nu ska Sverige bara se till att brotta ner den Polska björnen på tisdag. Robert Lewandowski.. brrr.. jag får kalla kårar bara vid blotta tanken.. speciellt med tanke på hur den svenska backlinjen stundtals såg ut igår.. Men men.. hoppet är ju det sista som överger en sägs det. Och tur är väl det.

Nu ska jag ta och ägna den här fredagskvällen åt att dricka det där glaset med vin som jag somnade ifrån igår. Men först blir det till att laga lite god mat.

Det blev en nudelwok med kyckling och jordnötter fredagen till ära

Trevlig helg!

Publicerad av dalablues

Livet i Dalarna.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: