De har anlänt

Först så kom de till Borlänge. Och nu så har de även dykt upp här i Falun. Och jag antar att de är här för att stanna. Jag trodde dock inte att de skulle dyka upp i våran stad redan nu eftersom det känns som att det var alldeles nyss som de blev en ’grej’ överhuvudtaget..

Men ibland så inser jag att jag är mer efterbliven än vad jag riktigt vågar erkänna för mig själv. Framförallt när det kommer till tekniska nyheter och innovationer.

Elsparkcyklarna har anlänt. Och jag kommer inte att bli så hemskt förvånad om den första olyckan redan har inträffat innan den här dagen är till ända.

Men men.. jag har ändå inte tänkt att nyttja dem. Så man får nog mest bara gilla läget och hoppas på att inte bli överkörd.

Jag förstår ju lockelsen med dem. Om man är 15 vill säga. Men som 42-åring så känns det bara som att det vore till att utmana ödet att ens ställa sig på en.

Kanske så är jag lite fördomsfull och konservativ. Men då får det vara så. Min plan är ju trots allt att bli minst 100 år. Och det skulle jag nog aldrig komma att bli om jag tog mig an en sån där. Så jag överlåter konsten till de som tror sig kunna konsten..

Sverige-Tjeckien ikväll. Och det känns lurigt på förhand. Trots manfall så har Tjeckien några lirare som skulle kunna ställa till med bekymmer för Sverige. Men mitt hjärta säger mig ändå att det kommer att gå vägen. Så jag väljer att tro på det. 1-0 till Sverige!

Ett glas vin och lite fin landslagsfotboll känns alldeles lagom en torsdagskväll i slutet av mars. Att man sedan även har en helt ledig helg framför sig efter lite jobb känns riktigt skönt.

Heja Sverige!

Publicerad av dalablues

Livet i Dalarna.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: