Nytt jobb

Imorgon så blir det att testa sina vingar på en ny enhet inom kommunen i och med att Falu Kommun och Kommunal Dalarna sedan många år slutit ett uselt avtal där man bara får lägga ut 80 procent av sin arbetstid på sitt ordinarie ställe.

Detta innebär att man lär ut och jaga tid även inom andra verksamheter för att få ihop till sin heltid. Ett avtal som aldrig borde ha slutits enligt mig. Ren idioti är vad det är.

Men jag antar att utfallet inte kan sluta på så många andra sätt när kommunen som man bor och arbetar i helt tycks sakna omdöme, samt att facket kommunal fortsätter att bevisa att de är en rätt så begränsad spelare på arbetsmarknaden när allt kommer omkring. Något märkligt kan tyckas, med tanke på utgångsposition och medlemsantal.

Men men.. är man inte längre medlem i kommunal så kanske man varken ska yttra eller förvåna sig alltför mycket.. jag väljer därför att lämna det därhän för den här gången..

Idag så har jag valt att ta en paus från träning. Jag inledde dagen med att köra några lätta reps bicepscurl, samt lite armhävningar. Men kände efter ett tag att jag hellre tar upp träningen imorgon istället. Jag gjorde ju trots allt 700 armhävningar i måndags, plus 600 igår.

Och det känns som att 1300 armhävningar är ganska så många på 2 dagar. Så mina armar kan nog behöva en 24-timmars paus nu för att inte ’laka ur’ helt.

Jag har samlat lite steg idag istället. 19000 för att vara exakt. Vilket jag får vara nöjd med..

Det är mycket snö utanför stan..

Idag så har det varit lite vårkänsla i luften igen. Man kan riktigt känna hur det går åt rätt håll nu. Såå skönt att dagarna bara blir längre och längre..

Dagens andra promenad bjöd på lite sol i alla fall..

Förutom att grilla armhävningar och promenera så har jag även passat på att baka lite de senaste dagarna då jag varit ledig. Bullar igår, och ölbröd idag. Så nu klarar man sig ett tag framöver.. Gott så!

Skål för nykterheten!

Publicerad av dalablues

Livet i Dalarna.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: